La Maldición de Bael

 LA MALDICIÓN DE BAEL és la nova producció de Milnotes Teatre, un túnel del terror interactiu i teatralitzat, basat en  la continuació de l´edició anterior la venganza de Tia Toña. Por i sobresalts, en un recorregut de 10 espais en què hauràs de trobar la fórmula per continuar endavant i així poder arribar a la fi del recorregut i completar la missió.

PRODUCCIÓ: MILNOTES TEATRE

DIRECCIÓ ARTÍSTICA: JOAN GARRIDO I DANI BERNABÉ

ORGANITZA: U.S. CORRÓ D'AMUNT

AMB EL SUPORT DE L'AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS 

 

UBICACIÓ:
Antigues escoles i Consell de poble  de Corró d'Amunt està situat a Les Franqueses del Vallès, a 30 minuts de Barcelona. Disposa de pàrquing públic gratuït, W.C, zona de restauració i aquest any recuperem la botifarrada popular amb zona de pícnic, barres, creps i castanyes entre d’altres.

 

NOVETAT  2022 - EXTREM - Per demanda d´alguns dels nostres visitants  aquest any  hem decidit ampliar l’oferta.


A partir de les 22.30 hores, el recorregut es convertirà en una experiència extrem. L´objectiu és viure l’experiència en directe i amb contacte físic amb els actors, violència simulada, moments de soledat, proves de valor, manipulació psicològica, foscor total, tracte vexatori, etc. La finalitat és acabar la història amb proves físiques/psicològiques extremes.


Experiència pensada només pels més atrevits, aquestes sessions s´activaran  a partir de les 22.35 h cada dia en grups també de 8 persones.


NOTES: Aconsellem portar roba còmoda i si voleu de recanvi. Hi haurà llums estroboscòpiques i escenes amb contingut i llenguatge explícit. Volem recordar que entreu sota la vostra responsabilitat i que l’organització es reserva el dret d’admissió així com la capacitat d’expulsar de les instal.lacions a persones problemàtiques o que no respectin les normes.


Un cop adquirides les entrades no es podran fer modificacions ni de dia, ni d’horari, ni devolucions.


L'entrada s'ha de dur impresa o en el mòbil i s’hi ha d’arribar mínim 20 minuts abans del vostre horari d´entrada.


ATENCIÓ: les entrades nocturnes pertanyen a la matinada del dia anterior. A les 00 h és canvi de dia. Els dies 1 i 6 de novembre no hi ha espectacle! 

normas tunel 2022

ENTRADES EXTREM: per a majors de 18 anys, únicament  podran accedir al passi, adolescents de 16 i 17 anys acompanyats d´un adult per persona. 


DURACIÓ DEL PASSATGE: 20- 25 MINUTS APROX


ESPECTACLE EN CASTELLÀ.


ZONA  DE RESTAURACIÓ-Enguany  recuperem  la zona de pícnic dintre del recinte  amb taules cadires i barres perquè pugueu gaudir d´un entrepà de botifarra a la brasa, pernil o formatge, amb una beguda llauna (refresc, aigua o cervesa). Tiquets  a 7 € anticipats o mateix dia a 8 €. També podreu trobar a la barra altres com xips, begudes, castanyes, creps de xocolata entre d´altres.


Organitza: Club de futbol de Corró d´amunt


ESPECTACLE EXTERIOR I D.J. CHERRY: En totes les sessions de l´espectacle trobareu  amenització  de cues amb actors, espectacle exterior amb foc, ballarins i altres cada 30 minuts de 19 h a 1 de la matinada. També la reconeguda D.J. Cherry ens animarà l´espera a l´entrada del passatge amb música i  versions terrorífiques de les millors pel.lícules de terror  amb base electrònica.

 

 PREMSA I TV

 

 votv logo

 

 

 

 

Logo som

La companyia Milnotes desperta al dimoni Bael en una nova edició del túnel del terror

'La maldición de Bael' inclourà 'sessions extrem' per als més agosarats i els amants de les emocions fortes a Corró d'Amunt

 

conferencia de prensa

La companyia Milnotes no és supersticiosa. Aquest fet, afegit a l’èxit obtingut l’any passat per La venganza de tía Toña –que va atreure més de 2.500 espectadors a les Antigues Escoles de Corró d’Amunt– els ha portat a reincidir amb una continuació d’aquella atracció, talment com si es tractés de la seqüela d’una pel·lícula de Hollywood. Un túnel del terror interactiu que serà el número 13 en la seva trajectòria.

En realitat la iniciativa parteix de l'U. S. Corró d’Amunt, que per segon any consecutiu ha trobat en aquesta fórmula un mitjà idoni per finançar-se durant tot l’any. Com assenyala David Garrido, vicepresident de l’entitat, “si no fos per aquest espectacle el més probable és que no hi hauria futbol al poble”. Un any més, el club ha traslladat la responsabilitat de l’organització a Milnotes, que abans de l’estiu ja es van posar a treballar en un “superprojecte” que implica a 26 actors i actrius, un equip amb una desena de tècnics i més de 30 patrocinadors.

 

El terror portat a l'extrem

L’any passat l’equip de Milnotes va sondejar l’opinió dels espectadors i una part d’aquests en feien una valoració positiva alhora que demanaven passar “més por”. Aquesta demanda ha estat recollida i després de donar-hi moltes voltes la companyia ha volgut oferir enguany “un dos per un”.

De 19 i fins a les 22.30 h es faran les sessions convencionals, on es mantindrà la interactivitat per part del públic, i a partir de les 22.45 h i fins a la 1 de la matinada l’espectacle oferirà els passis Extrem “pels més atrevits, per aquells que busquen més canya”, en els quals “pujarem una mica la potència de la por”, explica Joan Garrido, director de la companyia. ”Uns actors especialitzats es prendran la llicència de tocar als espectadors i anar una mica més enllà”. Per afegir una mica més de por al cos, Garrido alerta que en aquest cas “les entrades seran especials i tothom entrarà sota la seva responsabilitat”.

La maldición de Bael es podrà veure els dies 29, 30 i 31 d’octubre i el 4 i 5 de novembre. Les entrades anticipades ja es poden adquirir a través del web. Com a novetat, enguany s’ha recuperat la botifarrada popular dels inicis, en un espai on “succeiran coses contínuament” i que permetrà sopar, beure i després anar a patir dins el túnel.

La maledicció mexicana continua

Si bé La venganza de tía Toña s'inspirava en una llegenda del folklore mexicà, en aquesta ocasió el guionista Dani Bernabé ha creat un argument totalment nou. La maldición de Bael s’ubica a la mateixa localització, l’hacienda mexicana de Santa Bárbara, ara maleïda i transformada escenogràficament per la mà de Thommy Tayco en “una porta a l’infern”.

L’espectacle reprèn algun dels seus personatges –com la xerraire Emiliana– i en presenta de nous, començant pel mateix dimoni Bael, convertit en el protagonista absolut. Però caldrà assistir a l’espectacle per veure quins d’ells sobreviuen.

 

RÀNDOM

 

 

logo ocio

La Maldición de Bael - Túnel del terror interactivo (Corrò d'Amunt Barcelona) del 29 Octubre al 5 Noviembre.

La Maldición de Bael

Este pasaje que lleva va su 13 edición creado por la compañia de Teatro Milnotes, contará como novedad una versión Extrema con la colaboración de 3amvisitors en los pases a partir de las 22:30 de la noche.

 

puntvalles logo

Els millors túnels del terror del Vallès 2022

ACTIVITATS PER HALLOWEEN AL VALLÈS

 

STORY 1

La maldición de Bael és la nova producció de Milnotes Teatre, un túnel del terror interactiu i teatralitzat, basat en una continuació de l'any passat: la venganza de la Tia Toña. En un espai interactiu on la por sempre estarà present. A més a més, aquest any s'amplia l'experiència però només pels més atrevits. A partir de les 22:35 h, cada dia, s'activarà el nivell extrem. Què és el que implica aquest nivell? Una experiència en directe i amb contacte físic amb els actors, violència simulada, moments de soledat, proves de valor...

Tant el nivell normal i l'extrem es realitzarà en un recorregut de 10 espais en els quals hauràs de trobar la fórmula per continuar endavant i així poder arribar a la fi del recorregut i completar la complicada missió.  

Es durà a terme els dies 29,30,31 d'octubre i 4,5 de novembre.

El túnel del terror, es trobarà ubicat a les antigues escoles de Corró d’Amunt, i es disposarà de pàrquing públic gratuït.

Reserva les entrades aquí

Un cop adquirides les entrades no es podran fer modificacions ni canvi de dia ni hora.

L'entrada s'ha de dur impresa o en el mòbil.

ATENCIÓ: les entrades nocturnes pertanyen a la matinada del dia anterior. A les 00 h és canvi de dia.

Cal arribar 30 minuts abans de l'horari de l'entrada per assegurar una correcta organització. Cada 5 minuts entrarà un grup de 8 persones.

NO recomanable a menors de 6 anys, embarassades, ni epilèptics o persones amb insuficiències respiratòries o vasculars.

De 7 a 15 anys acompanyats sempre d'un adult - màxim 3 nens per adult.  

ENTRADES EXTREM: per a majors de 18 anys, únicament podran accedir al passi, adolescents de 16 i 17 anys acompanyats d'un adult per persona.