CAU DE BRUIXES

 El Retorn de Payrona és una nova producció de Milnotes Teatre, feta a mida per la població de Centelles dintre de la celebració de la Festa coneguda "Cau de Bruixes".

Espectacle familiar, passatge  interactiu de por i misteri teatralitzat. Basat en el cas de Payrona, una dona acusada de bruixeria a la parròquia de Centelles i empresonada el 1619.

Por i sobresalts en un recorregut de 350m, amb una durada de 25 minuts Aprox i diversos espais en els que hauràs de trobar la fórmula per seguir endavant i així poder arribar a la fi del recorregut. 

ORGANITZA MILNOTES TEATRE AMB EL SUPORT DE L'AJUNTAMENT DE CENTELLES

bruixes noticias 1

 


bruixes noticias 2

Cau de Bruixes - El Retorn de Payrona

CULTURA / ESPECTACLES.

El Retorn de Payrona és una nova producció de Milnotes Teatre, feta a mida per la població de Centelles dintre de la celebració de la seva festa autòctona coneguda com a “Cau de Bruixes”.

Es tracta d’un espectacle familiar, on trobarem un passatge interactiu i teatralitzat de por i misteri. Basat en la història real de la Payrona, una dona acusada de bruixeria a la parròquia de Centelles i empresonada el 1619.

Por i sobresalts en un recorregut de 350 m, amb una durada de 25 minuts Aprox. i diversos espais en els quals hauràs de trobar la fórmula per seguir endavant i així poder arribar a la fi del recorregut.

El Retorn de Payrona es podrà veure els dies 12 i 13 de febrer al Pavelló Vell de Centelles. Ronda dels esports, 24 – Centelles. A 10 minuts de Vic, 30 de Granollers i 45 minuts de Barcelona. Disposa de zona per aparcar.

bruixes noticias 3

 bruixes noticias 4

CENTELLES

​Centelles recupera un Cau de Bruixes adaptat a la Covid

La gran novetat és la producció dedicada a la bruixa Payrona

per Toni Carrasco, Centelles, Catalunya | 8 de febrer de 2022 a les 12:25 | 

 

bruixes noticias 5

El Cau de Bruixes de Centelles se celebra del 8 al 13 de febrer. | Toni Carrasco
 
Nascut i treballat des de fa més de cinc mesos, en plena pandèmia, el 24è Cau de Bruixes enceta l'any festiu a Centelles, a partir d'aquest dimarts i fins el 13 de febrer. El gruix d'activitats tindran lloc aquest proper dissabte, 12 de febrer, amb activitats de tota mena per a tots als públics. Tot i els límits marcats per la situació pandèmica, els organitzadors han intentat fer una festa el més normal possible. De fet, l'any passat no es va poder celebrar.

En aquesta edició, s'ha anul·lat la cercavila central del Cau i s'ha substitut per tres actuacions estàtiques a la plaça Major a diferents hores de la tarda-vespre. D'aquesta manera es vol evitar la concentració en espais més petits. Precisament, hi haurà una setantena de parades al Mercat Màgic, un nombre més baix que en altres edicions. L'organització ho atribueix a la separació entre les mateixes parades. Tampoc hi haurà correfoc, però si un Cau de Foc a la pista del casal.
 
 

    Una producció dedicada a la bruixa Payrona

Una de les novetats més espectacular d'enguany és la nova producció de Milnotes TeatreEl retorn de Payrona.

Es tracta d'un espectacle familiar amb un passatge interactiu teatralitzat amb elements ben evidents d'un clàssic escape room  de por i misteri amb vuit espais ambientats i adaptats als fets que s'expliquen sobre aquesta bruixa centellenca d'origen francès.

La producció es basa en la història de Na Payrona, una dona acusada de bruixeria a la parròquia de Centelles i empresonada el 1619, al soterrani del Palau dels Comtes. Por i sobresalts assegurats en un recorregut de 350 metres, amb una durada aproximada de 25 minuts, en uns espais on s'haurà de trobar la fórmula per seguir endavant i així poder arribar al final del recorregut per retornar la Payrona. Estarà obert al públic el dissabte i el diumenge.

Durant aquests dies, Centelles es convertirà en un parc temàtic de la bruixeria amb més d'una trentena d'actes per a tothom. Com és habitual, no hi faltaran els carrers temàtics, el sopar de bruixes i la tradicional elecció de la bruixa de l'any el dissabte al vespre. A més d'això, també hi haurà presentacions de llibres, conferències, tallers, ruta a peu de les bruixes, un Sketchcrawl embruixat. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Pel que fa al Carnaval de Centelles, arribarà més tard. S'ha ajornat un mes més i no arribarà fins al 19 de març.

 


bruixes noticias 1