21 Mai
21:30

Divas al rojo vivo 21 de maig

No és gens fàcil ser una “diva”, no està a l’abast de tothom, és molt més complex del que sembla. A priori sembla un món molt superficial, ple de glamour, postureig, tendències i estar sempre divines.
28 Mai
22:00

Michael Jackson PRIVACY 28 de maig

PRIVACY és un format d'entreteniment musical inspirat en els cabarets parisencs i els clubs gansters nocturns on s'oferien espectacles complexos en un recinte privat. Realitzat amb la veu del rei del pop Michael Jackson i música en directe on gaudirem dels seus millors moments discogràfics, grans èxits top seleccionats en una versió unplug.
10 Jun
16:00

Harry Potter el musical

Un joven aprendiz de mago, se dispone a entrar en la más prestigiosa academia de magia que existe, Hogwarts. Este joven mago es muy conocido por su pasada. Sus padres eran grandes magos y fueros derrotados por el innombrable. Este ser sigue persiguiendo a Harry, el joven aprendiz, para terminar con él. ¿Conseguira Harry librarse del mal que le acecha?
10 Jun
18:30

Pel davant i pel darrera

Es tracta d'una comèdia de teatre dins el teatre. L'espectacle ens mostra les dificultats de tota mena que pateix una companyia de teatre, sense recursos i amb uns actors no gaire bons, per muntar i girar una obra teatral, un vodevil bastant cutre, titulat "Ya no sé dónde tengo la sardina" Però, per gaudir-la, no fa falta entendre res dels problemes als quals s' enfronta un actor: són proble mes de la humanitat.... de nosaltres mateixos!
11 Jun
10:00

La clínica dels embolics

A una clínica per a problemes psicològics (amnèsia, paranoia, depressió, insomni, etc.) arriba una hipnotizadora que experimenta amb un nou tipus de tractament. La vida dels pacients canviarà radicalment però, quines són les vertaderes intencions de la nova terapeuta?
11 Jun
17:30

Calendari forever

Un grup de dones extraordinàries provoquen un fenomen global quan decideixen posar en un calendari benèfic diferent i atrevit. Aquesta versió teatral, està basada en una reparadora historia real, emotiva i divertida a parts iguals. CALENDARI FOREVER et fa riure, et fa plorar... és un d'aquells espectacles que et fan sentir millor amb la vida de com et senties abans d'entrar al teatre.
11 Jun
19:00

Els meus amics

Un grup d'una companyia teatral amateur, que van separar els seus camins després de graduar-se, d'ells es reuneixen 15 anys després per celebrar la nit de Cap d'Any a la Mansió d'un. La trobada servirà per recordar histories passades i recuperar l'amistat, però també per treure al descobert els draps bruts i descobrir que les coses ja mai podran ser com abans.
12 Jun
12:00

Un anunci enverinat

Benvinguts a un castell encantat on convien quatre vampiresses una mica avorrides, un majordom esquelet cansat de servir que no se sent valorat, i una colla de bèsties entremaliades àvides d'emocions. L'arribada de dues germanes buscant feina trastornarà la calma d'aquesta peculiar família, convertint- la en un joc de poder, d'enganys igirs una mica esbojarrats que ens portaran a un final sorprenent.
12 Jun
17:00

Aigua Tèrbola

El xèrif confia un paquet i una carta a dues missatgeres amb explicacions sospitoses. Durant el trajecte, les noies se senten vigilades per un fugitiu, es confronten a una colla de bandolers, i són segrestades pels indígenes del territori, revoltats perquè una planta embotelladora els priva d'aigua potable. Resulta estrany que els únics que no s' interessin pel que les missatgeres traginen siguin, precisament, els destinataris...!
19 Jun
18:00

2 Textos para una tarde divertida

Tres amigas de toda la vida se reúnen para celebrar el año nuevo, como cada año desde hace mucho tiempo. Pero este año será diferente, la situación de la vida, los problemas sociales y la inseguridad ciudadana provocará cambios en la celebración. ¿Qué pasara?
22 Jun
18:00

Deu meu, quin embolic

El mag del cel Astracel celebra el seu aniversari. Els amics i les amiques li regalen un ordinador molt modern per sustituir la vareta màgica que ha fet servir fins avuir per controlar el bon funcionament dels astres del cel.