Escola de teatre

L'escola va ser fundada a l'any 2013 a Granollers per l´actor i director Joan Garrido. Està pensada per a donar formació en arts escèniques, artístiques i dansa a tot tipus de públic, des de´ls més petits fins als adults. La nostra ideologia i mètode de treball té com a objectiu la formació des de la base, no cal experiència prèvia, sino il·lusió i ganes d’experimentar.

El nostre espai creatiu és ampli, amb diferents sales totalment equipades: llums,equips de climatització, parquet, taula de so i il·luminació, escenari, piano, camerinos... etc. L’objectiu del centre és el de contribuir en la formació integral de l’alumne, fonamentalment a través de la tècnica i el joc que ens ofereix l’exercici i l’ofici teatral. Utilitzant les seves eines podem arribar a millorar les capacitats expressives i emocionals. Volem formar a totes aquelles persones que tinguin interès en el llenguatge artístic en totes les seves disciplines, oferint aquest servei pedagògic no només a la població de Granollers, sino també a tota la comarca del Vallès Oriental i Occidental. Cadascun dels alumnes obté un gran potencial i experiència en l'escenari, en la improvisació i en la formació a rebuda.

La programació de Milnotes està pensada per nivells educatius, seguint el programa d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat publicat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. D’aquesta manera treballem amb línia pedagògica dels ensenyaments reglats.

L’equip de professors/es de l’Espai Milnotes està format per 12 professionals, llicenciats en art dramàtic, magisteri, cant i pedagogia. Organitzem reunions periòdicament per tal d’elaborar, revisar, actualitzar i proposar nous recursos pedagògics, jocs i activitats per incloure-les en les programacions teatrals i millorar-les any rere any.

Cursos de teatre a les escoles

Els nostres professors ofereixen cursos de teatre i arts escèniques a les escoles i instituts, formant part del currículum escolar o extraescolar. Formació en teatre i arts escèniques adaptada a tots els nivells i cursos: educació infantil (a partir dels 3 anys), primària, secundària i batxillerat.

Aquest curs , Milnotes iniciarà un projecte educatiu artístic a l´escola Mestres Munguet Cortès de Vilanova del Vallès amb speaking english per primària i secundària. Teatre per a joves de 6 è i 2 grups de cant coral.

 

Casal de Nadal 2021-2022

halloween2019

Casal de Nadal 2021 - 2022
Del 23 de deeembre al 5 de gener
Servei de menjador i acollida!
 
Viu La Màgia del Nadal
MANUALITATS - TALLER DE CUINA - TEATRE
BALL - VISITES NADALENQUES
 
INSCRIPCIÓ OBERTA 
PLACES LIMITADES

Tlf: 677494391

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Granollers curs 2021 - 2022

A l'espai Milnotes t'oferim un ampli ventall de cursos de teatre, cant, ball i arts escèniques a Granollers, tècniques d'actuació teatral, cursos de preparació per a les proves d'accés a l'Institut del Teatre, casals d'estiu teatrals, cursos d'interpretació davant la càmera, i cursos de teatre i arts escèniques per a nens, joves i adults de totes les edats al nostre centre .

 

GRANOLLERS

 

diptico 3

 

  

Casal D'Estiu 2021

 halloween2019

 

CIRCUS 
per nens/nes de 3 a 7 anys
del 28 de juny  al  6 d´agost
 
PALLASOS -MALABARS I MÀGIA
JOCS D´AIGUA - SERVEI DE MENJADOR I ACOLLIDA
  
Un estiu de cinema
per nens/nes de 8 a 14 anys
del 28 de juny  al  6 d´agost
 
Casal de setembre
per nens/nes de 3 a 14 anys
del 30 d'agost al 10 de setembre 2021
 
MANUALITATS - TALLER DE DOLÇOS - BALLS MODERNS 
SERVEI D'ACOLLIDA I MENJADOR
PLACES LIMITADES-MESURES COVID
INSCRIPCIÓ OBERTA 

Ampliar informació?

T 93 870 17 17|  M 683 517 720 | info@milnotes.com

Li informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de MILNOTES S.C.P. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l'establert en l'article 4.11 del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril del 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a MILNOTES S.C.P perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: MILNOTES S.C.P C/ JOAN PERE FONTANELLA, Nº 10, 08400, GRANOLLERS, BARCELONA o de l'email: info@milnotes.com

comparteix amb nosaltres