Escola de Teatre

L'escola va ser fundada a l'any 2013 a Granollers, i està pensada per a donar formació en arts escèniques artístiques i dansa a tot tipus de públic, des d'els més petits fins als adults. La nostra ideologia i mètode de treball té com a objectiu la formació des de la base, no cal una experiència prèvia, sino il·lusió i ganes d’experimentar.

El nostre espai creatiu és ampli, amb diferents sales totalment equipades: llums, equips de climatització, parquet, taula de so i il·luminació, escenari, piano, camerinos... etc. L’objectiu del centre és el de contribuir en la formació integral de l’alumne, fonamentalment a través de la tècnica i el joc que ens ofereix l’exercici i l’ofici teatral. Utilitzant les seves eines podem arribar a millorar les capacitats expressives i emocionals. Volem formar a totes aquelles persones que tinguin interès en el llenguatge artístic en totes les seves disciplines, oferint aquest servei pedagògic no només a la població de Granollers, sino també a tota la comarca del Vallès Oriental i Occidental. Cadascun dels alumnes obté un gran potencial i experiència en l'escenari, en la improvisació i en la formació a rebre.

Properament mostrarem la informació dels cursos que organitzem

Casal D'Estiu 2021

 

halloween2019

CIRCUS 
per nens/nes de 3 a 7 anys
del 28 de juny  al  6 d´agost
 
PALLASOS -MALABARS I MÀGIA
JOCS D´AIGUA - SERVEI DE MENJADOR I ACOLLIDA
  
Un estiu de cinema
per nens/nes de 8 a 14 anys
del 28 de juny  al  6 d´agost
 
Casal de setembre
per nens/nes de 3 a 14 anys
del 30 d'agost al 10 de setembre 2021
 
MANUALITATS - TALLER DE DOLÇOS - BALLS MODERNS 
SERVEI D'ACOLLIDA I MENJADOR
PLACES LIMITADES-MESURES COVID
INSCRIPCIÓ OBERTA 

Ampliar informació?

T 93 870 17 17|  M 683 517 720 | info@milnotes.com

Li informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de MILNOTES S.C.P. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l'establert en l'article 4.11 del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril del 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a MILNOTES S.C.P perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: MILNOTES S.C.P C/ JOAN PERE FONTANELLA, Nº 10, 08400, GRANOLLERS, BARCELONA o de l'email: info@milnotes.com

comparteix amb nosaltres