Casal de setembre 2024

A Milnotes hem organitzat dos casals d'estiu artístics plens de creativitat, música i balls per a nens i nenes d'entre 3 i 14 anys. En ells es duran a terme diverses activitats com teatre, ball, tallers, manualitats i jocs d'aigua. Les activitats d'interior es realitzaran en el mateix espai de Milnotes on disposem d'àmplies sales amb aire condicionat. En el cas de les activitats d'exterior com el pati i els jocs d'aigua es faran en el parc de les hortes o en el parc del congost, de manera que els nens i nenes cada dia puguin gaudir d'una estona a l'aire lliure. Tots els àpats, corresponents a l'horari escollit, estan inclosos en el preu i consisteixen en un menú variat i equilibrat pròpiament elaborat a les nostres cuines.

 curs 22 23

 

CASAL D'ESTIU 2024 “MUSICAL“ 

 

Edat: 8 a 14 anys
Del 25 de juny al 2 d'agost 2024


Aquest casal consisteix en la creació de dos musicals. Durant les 3 primeres setmanes, del 25 de juny al 12 de juliol farem el musical de "Mary Poppins" per representar-la el dia 11 de juliol.
Del 15 de juliol al 2 d'agost prepararem "Aladdín" per representar-la el dia 31 de juliol.
Durant el procés de creació de les dues obres es duran a terme classes de ball, interpretació i cant, a més de diversos tallers de maquillatge, escenografia i vestuari. Els jocs d'aigua tindran lloc els divendres al parc del Congost i els nens/es hauran de portar sandàlies lligades, tovallola i banyador.

casal 2024 web

 

CASAL D’ESTIU 2024 “ELS PIRATES”

 

Edat: 3 a 7 anys
Del 25 de juny al 2 d'agost DEL 2024

Enguany tornem amb la temàtica dels Pirates que tant i tant agraden als peques, una illa perduda, on coneixerem a diferents Pirates i les seves tasques dins el planeta Terra, haurem de trobar el gran tresor d'en Malatesta amagat fa milers d'anys. Una ventura on aprendrem els diferents mars, els vaixells, diferents embarcacions, el fons marí, els diferents peixos i la importància de cuidar el mar, estalviar aigua, entre d'altres. Durant aquestes setmanes de casal es duran a terme activitats de teatre, ball, manualitats, tallers de cuina i jocs d'aigua. Els jocs d'aigua es faran els dimecres al parc del Congost i els nens/es hauran de portar sandàlies lligades, tovallola i banyador. En el cas dels més petits sí que demanem que portin roba de recanvi per si hi hagués algun imprevist.

casal 2024 2 web

Escola de teatre

L'escola va ser fundada a l'any 2013 a Granollers per l'actor i director Joan Garrido. Està pensada per a donar formació en arts escèniques, artístiques i dansa a tot tipus de públic, des de'ls més petits fins als adults. La nostra ideologia i mètode de treball té com a objectiu la formació des de la base, no cal experiència prèvia, sino il·lusió i ganes d’experimentar.

El nostre espai creatiu és ampli, amb diferents sales totalment equipades: llums,equips de climatització, parquet, taula de so i il·luminació, escenari, piano, camerinos... etc. L’objectiu del centre és el de contribuir en la formació integral de l’alumne, fonamentalment a través de la tècnica i el joc que ens ofereix l’exercici i l’ofici teatral. Utilitzant les seves eines podem arribar a millorar les capacitats expressives i emocionals. Volem formar a totes aquelles persones que tinguin interès en el llenguatge artístic en totes les seves disciplines, oferint aquest servei pedagògic no només a la població de Granollers, sino també a tota la comarca del Vallès Oriental i Occidental. Cadascun dels alumnes obté un gran potencial i experiència en l'escenari, en la improvisació i en la formació a rebuda.

La programació de Milnotes està pensada per nivells educatius, seguint el programa d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat publicat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. D'aquesta manera treballem amb línia pedagògica dels ensenyaments reglats.

L'equip de professors/es de l'Espai Milnotes està format per 12 professionals, llicenciats en art dramàtic, magisteri, cant i pedagogia. Organitzem reunions periòdicament per tal d’elaborar, revisar, actualitzar i proposar nous recursos pedagògics, jocs i activitats per incloure-les en les programacions teatrals i millorar-les any rere any.

curs 22 23

 

Casals d'estiu 2023

curs 22 23

curs 22 23

 CASAL D´ESTIU 2023 “MUSICAL“
Edat: 8 a 14 anys
Del 26 de juny al 4 d'agost
Aquest casal consisteix en la creació de dos musicals.
Durant les 3 primeres setmanes, del 26 de juny al 14 de juliol, prepararem “Grease” per representar-la el dia 13 de juliol, mentre que la resta de setmanes, del 17 de juliol al 4 d'agost, farem el de “La Bella y la Bestia”, també amb la seva representació corresponent al 3 d’agost.
Durant el procés de creació de les dues obres es duran a terme classes de ball,
interpretació i cant, a més de diversos tallers de maquillatge, escenografia i vestuari.
Els jocs d'aigua tindran lloc els divendres al parc del Congost i els nens i nenes
hauran de portar sandalies lligades, tovallola i banyador.

CASAL D’ESTIU 2023 “UN VIATGE PER L’ESPAI”
Edat: 3 a 7 anys
Del 26 de juny al 4 d'agost
Aquest casal comença amb l'arribada de l’estel Sol per explicar-nos el sistema solar i tots els planetes que l'envolten. Descobrirem l’espai i altres personatges que ens arriben de l'espai (supervivents de Mart, Plutó, Júpiter… etc.)
Una manera divertida d'aprendre moltes coses sobre l'espai, els estels i els planetes de la nostra galàxia.
Durant aquestes setmanes de casal es duran a terme activitats de teatre, ball,
manualitats, tallers de cuina i jocs d'aigua.
Els jocs d'aigua es faran els dimecres al parc del Congost i els nens i nenes hauran de portar sandalies lligades, tovallola i banyador.
En el cas dels més petits sí que demanem que portin roba de recanvi per si hi
hagués algun imprevist.

CASAL DE SETEMBRE “DIVERTINT-NOS FENT TEATRE EN ANGLÈS”
Edat: 3 a 14 anys – 2 grups
Del 28 d'agost al 1 de Setembre
Una manera divertida de fer teatre en un altre idioma. Prepararem una mini obra de teatre en anglès que gravarem en video i editarem per tots vosaltres.
També farem jocs d'aigua i una manualitat creativa. 

 

curs 22 23

Cursos de teatre a les escoles

Els nostres professors ofereixen cursos de teatre i arts escèniques a les escoles i instituts, formant part del currículum escolar o extraescolar. Formació en teatre i arts escèniques adaptada a tots els nivells i cursos: educació infantil (a partir dels 3 anys), primària, secundària i batxillerat.

Aquest curs , Milnotes iniciarà un projecte educatiu artístic a l´escola Mestres Munguet Cortès de Vilanova del Vallès amb speaking english per primària i secundària. Teatre per a joves de 6 è i 2 grups de cant coral.
curs 22 23

Casals d'estiu i setembre 2022

A Milnotes hem organitzat dos casals d'estiu artístics plens de creativitat, música i balls per a nens i nenes d'entre 3 i 14 anys.Aquests casals tindran lloc del 27 de juny al 29 de juliol, tot i que la durada és flexible segons la vostra elecció. En el cas del Casal de Teatre Musical, a l'estar dividit en dos blocs, recomanem fer el bloc complet, sigui el de dues setmanes o el de tres, per tal de poder participar en l'obra final.Es donaran samarretes del casal a cada nen i nena d'ús obligatori per venir. Depenent de la duració d'aquests es donaran una o dues samarretes, i en el cas de voler-ne alguna més, aquesta es podrà comprar a l'Espai Milnotes per 8,00€. L'horari serà de 09:00h a 13:00h amb la possibilitat d'acollida des de les 08:00h del matí, a més de poder allargar l'hora de sortida fins a les 15:00h o les 17:00h, incloent-hi dinar en els dos casos i berenar en l'últim. En ells es duran a terme diverses activitats com teatre, ball, tallers, manualitats i jocs d'aigua. Les activitats d'interior es realitzaran en el mateix espai de Milnotes on disposem d'àmplies sales amb aire condicionat. En el cas de les activitats d'exterior com el pati i els jocs d'aigua es faran en el parc de les hortes o en el parc del congost, de manera que els nens i nenes cada dia puguin gaudir d'una estona a l'aire lliure. Tots els àpats,corresponents a l'horari escollit, estan inclosos en el preu i consisteixen en un menú variat i equilibrat pròpiament elaborat a les nostres cuines.

 curs 22 23

 

CASAL D’ESTIU “LA MÀQUINA DEL TEMPS”

Edat: 3 a 7 anys
Del 27 de juny al 29 de juliol i del 29 d'agost al 2 de setembre.
Aquest casal comença amb l'arribada d'en Doctor Jack i la seva màquina del temps,
que amb l'ajuda dels nens i nenes la posaran en marxa, transportant-los a diferents
èpoques on coneixeran diversos personatges que els ensenyaran les tradicions i
costums del seu temps.
Durant aquestes setmanes de casal es duran a terme activitats de teatre, ball,
manualitats, tallers de cuina i jocs d'aigua.

Els jocs d'aigua es faran els dimecres al parc del Congost i els nens i nenes hauran
de portar sandàlies lligades, tovallola i banyador.
En el cas dels més petits sí que demanem que portin roba de recanvi per si hi
hagués algun imprevist.

CASAL D’ESTIU “TEATRE MUSICAL”

Edat: 8 a 14 anys
Del 27 de juny al 29 de juliol
Aquest casal consisteix en la creació de dos musicals.
Durant les primeres setmanes, del 27 de juny al 15 de juliol es prepararà “West Side
Story” per representar-la el dia 14 de juliol, mentre que la resta de setmanes, del 18
al 29 de juliol es farà el de “La Família Addams”, també amb la seva representació
corresponent el dia 28 de juliol.
Durant el procés de creació de les dues obres es duran a terme classes de ball,
interpretació i cant, a més de diversos tallers de maquillatge, escenografia i vestuari.
Els jocs d'aigua tindran lloc els divendres al parc del Congost i els nens i nenes
hauran de portar sandàlies lligades, tovallola i banyador.


casal 2021 web

  

Casal de Setmana Santa 2022

halloween2019Casal de Nadal 2021-2022

halloween2019

Casal de Nadal 2021 - 2022
Del 23 de desembre al 5 de gener
Servei de menjador i acollida!
 
Viu La Màgia del Nadal
MANUALITATS - TALLER DE CUINA - TEATRE
BALL - VISITES NADALENQUES
 
INSCRIPCIÓ OBERTA 
PLACES LIMITADES

Tlf: 677494391


Granollers curs 2021 - 2022

A l'espai Milnotes t'oferim un ampli ventall de cursos de teatre, cant, ball i arts escèniques a Granollers, tècniques d'actuació teatral, cursos de preparació per a les proves d'accés a l'Institut del Teatre, casals d'estiu teatrals, cursos d'interpretació davant la càmera, i cursos de teatre i arts escèniques per a nens, joves i adults de totes les edats al nostre centre.

GRANOLLERS

 

diptico 3

 

  

Casal D'Estiu 2021

 halloween2019

 

CIRCUS 
per nens/nes de 3 a 7 anys
del 28 de juny  al  6 d´agost
 
PALLASOS -MALABARS I MÀGIA
JOCS D´AIGUA - SERVEI DE MENJADOR I ACOLLIDA
  
Un estiu de cinema
per nens/nes de 8 a 14 anys
del 28 de juny  al  6 d´agost
 
Casal de setembre
per nens/nes de 3 a 14 anys
del 30 d'agost al 10 de setembre 2021
 
MANUALITATS - TALLER DE DOLÇOS - BALLS MODERNS 
SERVEI D'ACOLLIDA I MENJADOR
PLACES LIMITADES-MESURES COVID
INSCRIPCIÓ OBERTA 

Ampliar informació?

T 93 870 17 17|  M 683 517 720 | info@milnotes.com

Li informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de MILNOTES S.C.P. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l'establert en l'article 4.11 del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril del 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a MILNOTES S.C.P perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: MILNOTES S.C.P C/ JOAN PERE FONTANELLA, Nº 10, 08400, GRANOLLERS, BARCELONA o de l'email: info@milnotes.com

comparteix amb nosaltres