DIVAS AL ROJO VIVO

Milnotes proposa una quinzena d’espectacles de petit format

La companyia de teatre de Granollers estrena la programació amb el cabaret ‘Divas al rojo vivo’

La companyia de teatre Milnotes de Granollers es reinventa. Davant la situació “dura i complicada” provocada per la pandèmia ha decidit crear i presentar una programació pròpia per aquest trimestre amb espectacles de petit format i de qualitat. Sota el títol “Wellcome to Milnotes show” s'inclou una oferta cultural i artística amb una quinzena d’espectacles de tot tipus i per a tots els gustos, des d'obres infantils fins a xous de cabaret passant per musicals, màgia, concerts o microteatre. “Hem decidit crear aquesta programació per poder continuar treballant, encara que sigui en petit format i amb aforaments del 50%, que impliquen entre 30 i 40 persones”, explica Joan Garrido, director de la companyia.

El cicle s’inaugurarà aquest dissabte amb el xou cabaret Divas al rojo vivo, interpretat per Dani Bernabé, Adrià Fornos i Joan Garrido. “És un cabaret picant, amb tres homes fent de dones, i amb un to molt còmic. Precisament, la comicitat és un tret de tota la programació, anem a buscar els somriures i l’alegria, no els drames”, comenta Garrido. Les dues funcions de dissabte a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre ja tenen les entrades exhaurides. També se’n faran el 28 de març i el 22 de maig.

Aquest primer cap de setmana de programació es completarà amb l’espectacle musical infantil de titelles Perduts i peluts, amb Ari Clapés, Gemma Maus i Xavi Clapés, que es representarà diumenge a les 5 i a 2/4 de 7 de la tarda.

Totes les representacions tenen una durada d’entre 60 i 80 minuts, i es faran a l’Espai Milnotes, al carrer Fontanella de Granollers, amb totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. Les entrades tenen un preu d’entre 8 i 15 euros.

La interpretació va a càrrec sempre d’un grup d’una quinzena de persones, que es van combinant per actuar en un muntatge o en un altre. Hi participen artistes com Adrià Fornos, Dani Bernabé, Joan Garrido, Neus García, Elena Codó, Lorena Blanco, Mario de la Vega, Mireia Dolç, Joan García, Elisa di Prieto, Xavi Clapés o Glòria Viguer.

DIVAS