HOSPITAL DE GRANOLLERS

La setmana del 15 de novembre de 2021 es va iniciar a l'Hospital de Granollers diverses activitats dinamitzades per Milnotes Produccions amb l'objectiu d'amenitzar les tardes dels pacients i fer més lleugera l'estança a l'Hospital.

Cada dimecres al matí es duen a terme a la planta de pediatria actuacions de màgia, titelles, contacontes, etc., capitanejades per actors/actrius residents de la companyia Milnotes Teatre, que passen per les habitacions dels més petits, la sala d'urgències i l'espai de visites mèdiques.

Els dijous és el torn dels residents al Centre Geriàtric Adolfo Montanya de l'Hospital de Granollers, a on una tallerista de Milnotes ofereix manualitats, llenguatge de signes, taller de teatre, etc., amb l'objectiu de completar l'atenció continuada de les persones amb malalties i procesos de recuperació de llarga estada. 

I un cop al mes, Milnotes Teatre representa un espectacle per als usuaris i usuàries de la residència de l'Asil. El primer es va veure dijous 18 de novembre, Còmics Sarsuela, al que seguiran durant tot l'any altres espectacles de màgia, comèdia, teatre , concerts i musicals.

Al gener s'iniciaran els tallers de teatre per a professionals del centre, doctors, infermers, etc.

Espectacles, dinamitzacions, tallers i animacions.

Hospital 1

Hospital 2

Hospital 5

Hospital 3

Hospital 4