Càtering a Domicili per a Empreses, Grups privats, Familiars i Festes

Tot el nostre equip treballa per personalitzar a el màxim cada esdeveniment cuidant amb tots els detalls i adaptant-nos a les necessitats particulars de cada client.

Si prefereixes celebrar l'esdeveniment a les instal·lacions de la teva empresa, a la nostre sala o en un espai singular, descobreix el nostre servei de càtering.

T'assessorem en la selecció de menú amb la qualitat visual i sabors per als paladars més exigents, també incloem plats vegans, vegetarians, Foodspring .. etc.

Anem a on necessitis!

 

RETIR FORMENTERA

formentera cabecera

formentera menu

formentera menu 1

formentera menu 2

 

Ampliar informació?

T 93 870 17 17|  M 683 517 720 | info@milnotes.com

Li informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de MILNOTES S.C.P. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l'establert en l'article 4.11 del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril del 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a MILNOTES S.C.P perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: MILNOTES S.C.P C/ JOAN PERE FONTANELLA, Nº 10, 08400, GRANOLLERS, BARCELONA o de l'email: info@milnotes.com

comparteix amb nosaltres