El Retorn de Payrona és una producció de Milnotes Teatre, feta a mida per la població de Centelles dintre de la celebració de la Festa coneguda com a "Cau de Bruixes".

Espectacle familiar, passatge  interactiu de por i misteri teatralitzat. Basat en el cas de Payrona, una dona acusada de bruixeria a la parròquia de Centelles i empresonada el 1619.

Por i sobresalts en un recorregut de 350m, amb una durada de 25 minuts Aprox i diversos espais en els que hauràs de trobar la fórmula per seguir endavant i així poder arribar a la fi del recorregut. 

ORGANITZA MILNOTES TEATRE AMB EL SUPORT DE L'AJUNTAMENT DE CENTELLES


UBICACIÓ:

Pavelló Vell de Centelles . Ronda dels esports, 24 - Centelles. A 10 minuts de Vic , 30 de Granollers i 45 minuts de Barcelona. Disposa de zona per aparcar.

Trobarás un mercat de botigues esotèriques i tot el cap de setmana juntament amb moltes d´altres activitats que organitza l´ajuntament  i la gent del poble .

Altres activitats consultar: www.centelles.cat

 

ENTRADES:

Dia 4 de 16 h a 00 h

Preu general dia 4 de febrer: 12€./ anticipades fins dia 26 de gener. 

A partir del dia 26 de gener a 14€ / web o taquilla.

normas tunel 2022

 

Un cop adquirides les entrades no es podran fer modificacions ni de dia, ni d’horari, ni devolucions.


L'entrada s'ha de dur impresa o en el mòbil i s’hi ha d’arribar mínim 20 minuts abans del vostre horari d´entrada.

ESPECTACLE EXTERIOR I D.J. CHERRY: En totes les sessions de l´espectacle trobareu  amenització  de cues amb actors, espectacle exterior amb foc, ballarins i altres cada 30 minuts. També la reconeguda D.J. Cherry ens animarà l´espera a l´entrada del passatge amb música i  versions terrorífiques de les millors pel.lícules de terror amb base electrònica.

NO recomanable a menors de 6 anys.

De 7 a 15 anys acompanyats sempre d'un adult - màxim 3 nens per adult.

ESPECTACLE EN CATALÀ.

Detalls de l'esdeveniment

Reserves Fins:04/02/2023 22:55
Comença el:21/02/2024 01:05
Finalitza el:04/02/2023 22:55